Home»Blog»Prvom klasom oko svijeta za 80kn

Prvom klasom oko svijeta za 80kn

Znamo da zvuči nemoguće ali kod nas u HRVR-u i to je moguće.

Nova situacija zahtjeva novi pristup. Dok se ne vrati vrijeme za stvarni odlazak na daleko putovanje, putujte virtualno. Možda tako pronađete svoju destinaciju iz snova na koju ćete jednog dana stvarno otputovati.

U našoj luksuznoj dvosjed kabini nema gužve, redova na kontrolnim točkama a nije vam potrebna niti prtljaga. Sve je potpuno dezinficirano i čisto a putujete sami ili u društvu voljene osobe.

Zapravo ne putujete nigdje ali naša vrhunska VR tehnologija i sadržaj pružaju vam doživljaj kao da ste tamo, na stvarnim svjetskim i hrvatskim destinacijama. Pri tome letite i ponekad ronite, ali uvijek razgledavate destinaciju svuda naokolo i s najbolje pozicije.

Novo u HRVR ponudi je “Put oko svijeta” na 11 spektakularnih destinacija u Americi, Europi, Africi i Aziji. Poznati glas vodi vas kroz edukativno i zabavno putovanje svijetom u 8K VR 360 tehnologiji.

Ponosni smo i na naš prvi proizvod, “Let iznad Hrvatske”, koji vam pruža doživljaj Hrvatske iz zraka od Slavonije do Dubrovnika s vodičima na 7 svjetskih jezika.

Bilo da letite oko svijeta ili iznad Hrvatske, poklanjamo Vam i dodatni bonus doživljaj po vašem izboru. Odaberite želite li se priključiti ekipi na Apollo 11 misiji i skočiti do Mjeseca ili, ako spadate u one jako hrabre, možda je adrenalinska vožnja roller-coasterom ono što tražite.

Putujete na svoju odgovornost a naš prioritet ostaje zdravlje vas i naših djelatnika. Zato primamo max dva putnika a naočale, slušalice i prostor dezinficiramo prije i poslije svake upotrebe.

Ponovo otvaramo 1.6.2020., vidimo se u dvorištu Radićeve 11 u Zagrebu.

Karte se mogu kupiti on-line na www.vr.hr ili na licu mjesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×